Снимка БулфотоИзвестен депутат от левицата започна психологическа война с управляващите. Той

...
Снимка БулфотоИзвестен депутат от левицата започна психологическа война с управляващите. Той
Коментари Харесай

Свиленски: Този път БСП няма да бъдат симпатичните втори на изборите

Снимка Булфото

Известен народен представител от левицата стартира психологическа война с ръководещите. Той насочи ясно обръщение към ГЕРБ за идните парламентарни избори на 4 април.  Този път Българска социалистическа партия няма да бъдат симпатичните втори на изборите , а този път ми се желае и ми се има вяра, че Българска социалистическа партия ще се показа по този начин, както чакат българските жители. Това съобщи ръководителят на предизборния щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Според него най-важното на изборите е високата изборна интензивност. Високата изборна интензивност ще бъде оръжието, с което ще бъде преборен купеният избор, корпоративният избор и вотът на тези, които плашат българските жители, акцентира Свиленски и прикани за интензивно гласоподаване.

Българите би трябвало да знаят, че  гласуването е като елементарен ден като в всекидневието и ходенето до секцията за гласоподаване е като ходенето до магазина , изясни той по Българска национална телевизия. По думите му, когато се вземат защитните ограничения с маска и ръкавици, няма нищо рисково в гласуването.

Българска социалистическа партия не вижда предпочитание в ГЕРБ да се проведат почтени и честни избори.  Ние предлагаме  видеонаблюдение във всяка секция в изборния ден, изчистване на изборните описи и нека ръководещите одобряват тези оферти, с цел да може да има един почтен избор, който да дава отговор на хората, които са отишли да гласоподават, настоя Свиленски, написа

Той посочи, че при една от обиколките си в страната е схванал, че д епутат от ГЕРБ употребява като феодално притежание област Хасково,  като даже поставил камери на клуба на Българска социалистическа партия, с цел да следи кой влиза и кой излиза. Този народен представител бил прочут в региона под псевдонима " Семката ", като Свиленски запита ГЕРБ дали има подобен народен представител в Хасковска област.

Той уточни, че  ГЕРБ унищожили държавността в България.  БСП е единствената партия и мощ, която може да върне държавността и да смени модела на ръководството в България. Българска социалистическа партия излизат с открити чела и очи пред българските жители за изборите.

Свиленски увери, че управлението на " алените " съблюдава устава и програмата на партията. Ако Българска социалистическа партия завоюва изборите, тогава към този момент стартира същинската политика.  Нормалното било ръководителят на партията да бъде претендент за министър-председател.

Той настоя всички политици и политически сили да се борят за държавно управление и парламент, които да са в полза на хората.

За това дали Българска социалистическа партия ще поддържа президента Румен Радев за втори мандат, Свиленски прикани първо да минат парламентарните избори и тогава да се приказва за президентските.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР